XP Supplies – Nu kan du få alle kontorartikler fra XP Digital

XP Digitals shop (XP Supplies) er den nye tjeneste fra virksomheden, der også driver hjerte112. På siden kan du få fat i alle kontorartikler, som hver eneste virksomhed har brug for.

XP Digital er kendt for at levere printerløsninger, der skal hjælpe danske og udenlandske virksomheder med at øge deres produktivitet samt effektivisere interner processer og dokumenthåndtering.

De har nu valgt at starte deres nye skud på stammen, som er XP Supply. Her kan du som virksomhed finde alt, som du skal bruge til kontoret.

Konceptet betyder, at det ikke er alle der kan få lov til at købe deres produkter, som man ser det for almen internethandel. XP Digital tildeler nemlig alle kunder en konsulent og medarbejder, som vil hjælpe virksomhederne med hele processen.

Dette omhandler typisk at bestille de rigtige varer i den rigtige mængde, der passer til din virksomhed.

En del af XP Digital A/S

XP Supplies er ejet af XP Digital A/S, hvilket betyder at du her vil få de kompetente medarbejdere og konsulenter fra XP Digital med, når du vælger at starte et samarbejde og handler med XP Supply.

XP Digital mener, at det vil gøre processen nemmere og mere trygt for deres kunder, når de vælger at handle med dem.

De vil få en personlig konsulent og medarbejder, der hjælper med alt fra den praktiske bestilling til den rådgivende part, der skal sikre at de får bestilt de helt rigtige varer i de korrekte mængder.

Mange penge at spare

Den nye service skal være konkurrencedygtig med andre konkurrenter på markedet. Man kan derfor som bruger ikke se priser inde på siden, men du får en skræddersyet pris ud fra dit behov og samarbejdet.

Dermed sikrer XP Digital og XP Supplies, at de konstant kan levere den bedste service til deres kunder samt altid være konkurrencedygtig på prisen.