Ny computer? Dette skal du huske inden du køber 

Selvom vi bruger smartphones og tablets mere og mere, så kan vi ikke komme udenom om, hvor meget vi stadig afhænger af vores computere. Derfor er det også vigtigt at have en relativt ny computer hele tiden, så man kan være med på teknologiens konstante udvikling. Men hvad skal man være opmærksom på, når man skal investere i en ny computer? Vi har samlet en række bud på, hvad der er vigtigt at have in mente når du køber ny computer.  

Til institutionen/skolen

Der er forskel på, hvilken computer man skal købe hvad end man er privatperson, virksomhed eller skole/institution. En ting der er super vigtig hvis man skal vælge en eller flere computere til en skole eller anden form for institution er, at der skal kunne findes en ordentlig opbevaringsløsning. Man kan i dag få mange gode og funktionelle computer skabe til enhver computer på markedet. 

Til virksomheden

Hvis man skal finde den rette computer til en virksomhed, skal det ofte være en computer til en ordentlig pris. Hvis 10 medarbejdere skal have den samme computer på samme tid, er det vigtigt, at de ikke koster en bondegård stykket. Derfor skal man måske overveje at finde en anden løsning end MacBooks fra Apple, som i gennemsnit koster over 10.000 kroner pr. enhed. Der findes mange mærker fra andre producenter, som står til en mere fair pris, når man skal have flere enheder. 

Til privatpersonen

Når man som privatperson skal finde den rette computer, kan man lægge vægt på nogle lidt andre parametre. Ting som design og styresystem er nemmere at forholde sig til, når den kun er til sig selv og ikke en masse andre. Derfor ser man ofte her, at Apples MacBooks er særligt populære for privatpersoner.