Konkurrencen på reparationer af iPhones er spidset til

iPhone reparation

Reparationer af især Apples produkter er blevet til et konkurrencepræget marked. Konkurrencen er blevet så høj at det ikke bare er nok at kunne reparere et Apple produkt.

I dag kan man få sit Apple-produkt repareret hos private Apple-enthusiaster der er blevet kyndige reparationsfolk, men her skal man være opmærksom på at man højst sandsynligt ikke bibeholder reklamationsretten, da man oftes kan komme ud for at der bliver brugt uoriginale dele for at holde omkostningerne nede. Derudover kan man komme ud for ens Appleprodukt simpelthen går i stykker af reparationen, da forholdene som regel ikke er i orden. Kunsten i at reparere et Appleprodukt kan være svær hvis man ikke er trænet i det.

For at være med i kampen om kunderne har flere følt sig nødsaget til at kigge efter nye muligheder for at skille sig ud i mængden.

Netop det at kunne fremvise at man er Apple-certificeret og udelukkende bruger originale dele for at bevare garantien, er en strategi man siden start har brugt hos StayOnline.dk

Her går man op i at alle teknikere konstant er under uddannelse (af selve Apples egne teknikere) og certificeret i at reparere et Apple-produkt. Derfor har de også valgt at kun at specialisere sig i Apple og ikke Android som så mange gør. Udover dette er deres værksteder allesammen 100% ESD sikrede (antistatiske), som sikre at der ikke kan ske fejl under reparationsforløbet.

Netop denne strategi har medført success, da Iphone’s i dag mere er en investering end en smartphone. Man vil gerne sikre sig at produktet er i trygge hænder, og dette kan StayOnline garantere.

StayOnline har walk-in shops som øger deres synlighed og gør at kunderne nemt kan få diagnotiseret produktet under de bedste omstændigheder.

StayOnline.dk giver ikke-autoriseret reparatører en kamp til stregen ved netop at følge kunstens regler, og ikke bruge smutvejene.

iPhone reparation