IT-virksomheder udfordres på kompetencer

I dag har man en forventning om, at hvis man kalder sig for en IT-virksomhed skal man kunne fremvise en kunnen i alle IT-teknologier.

Det mange ikke ved, er at IT er en meget bred betegnelse for alverdens teknologi og alle aspekter af styring og processering af information i virksomheder. De mest centrale begreber indenfor IT er software og hardware.

serverrum tripleit

Grunden til at IT-konsulenthuse i realiteten og ret misvisende bliver tiltænkt tanken om at de skal kunne det hele indenfor IT er, at IT betegnelsen omfatter brug af computere til indsamling, lagring, behandling, overførelse og præsentation af information, det vil sige mere eller mindre alle aspekter indenfor IT-verdenen.

Så det vil sige at mange tror, at hvis man kalder sig for et IT-konsulenthus, dækker man også alle discipliner indenfor IT og kan derfor risikere at få henvendelser på alverdens IT-ydelser.

Netop dette fænomen kan mærkes ude i IT-brancen og spørger man de store anerkendte IT-konsulenthuse kan de nikke genkendene til dette.

TripleIT er et af disse IT-konsulenthuse som oplever dette. De har specialiseret sig i netværksløsninger, IT-sikkerhed og IT-drift. Her har man oplevet at få henvendelser som ikke er relevante for deres niche. Dette er ikke ensbetydende med, at de ikke ville kunne komme imødekomme behovet.

TripleIT har derfor valgt at skabe et søsterselskab som netop skal kunne håndtere de forespørgsler som TripleIT ikke er specialiseret i, og kan derfor kalde sig en IT-koncern, som rent faktisk kan det hele indenfor IT.

Ved at skabe en koncern kan man brede sig over hele IT-paletten og hjælpe til hvor IT-udfordringerne er på sit højeste. Derfor passer den brede betegnelse som ordet IT nu er med TripleIT’s koncern.