Hvordan Microsoft Azure kan gøre din virksomhed konkurrencedygtig

Cloud løsning

Understøtter jeres nuværende IT-infrastruktur jeres kerneforretning?

Nu til dags er brugen af digitale og internetbaserede teknologier en almindelig foretagende. Mange virksomheder anvender i dag cloud software løsninger i mange af deres funktioner og arbejdsgange. De giver os nye muligheder og mere effektive måder at udføre mange dele af ens arbejde på.

Cloudløsninger bliver ligesom mange andre teknologier, set som et aktiv og ligeledes anset for at være en investering. Men der findes i dag mange cloud service løsning udbydere, og det er ikke alle løsninger der er lige gode for din virksomhed.

Ikke alle skyerne i skyen er ens

Når du skal vælge en cloud platforms løsning i form af cloud software as a service (SaaS), er det vigtigt at altid tage udgangspunkt i din forretnings nuværende behov og fremtidige. Det er er nemlig vigtigt at vælge en løsning, der matcher ens behov, hvilket kan være om den har de ønskede løsninger, har det rigtige prisleje mv.

Nogle af nutidens mest populære cloud service platform udbydere er:

 1. Microsoft Azure
 2. Amazon Web Services
 3. Google Cloud
 4. IBM Cloud
 5. Oracle Cloud Infrastrcture
 6. CloudLinux OS

Den mest populære løsning er Microsofts’ Azure, hvilket skyldes mange økonomiske og teknologiske fordele. Det skyldes herudover også at indgangsbarriererne til brugen af løsning er meget små, hvis ikke eksisterende, hvilket betyder at enhver virksomhed kan bruge Microsoft Azures services og lignende.

Fordelene

Micosoft Azure cloudløsninger har mange fordele økonomisk og teknologisk, hvilket gør den til et en perfekt cloud service løsning til virksomheder af enhver størrelse.

Fordelene inkluderer mere specifikt:

 • Windows & Linux kompatibelt
 • 12 måneder gratis
 • $200 gratis kredit til at bruge
 • 25+ standard services er gratis
 • Højt sikkerheds niveau (Beskytter dagligt mod 1.5 mio. cyberangreb)
 • Dybdegående tilvalg af ekstra tjenester

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Microsoft Azure er blevet så populært gennem årene. Det er en løsning der er meget økonomisk, men også meget stabil

En god start kræver rigtig opsætning

Skal du til at tage dit første skridt mod en entreprise cloud løsning til din virksomhed, vil det være fordelagtigt at starte med at udforme din virksomheds cloud strategi. Derefter en governance model til at understøtte strategien.

Det kan her være meget strategisk at gøre brug af en Azure konsulent, hvis du ikke har kompetencer selv eller personale med de nødvendige kompetencer. På den måde sikrer du dig den rigtige etablering af Microsoft Azure og dermed en god begyndelse på en mere effektiv og konkurrencedygtig hverdag.