Funkisstilen er blevet moderne igen

Der er mange, der kender de flotte og gamle funkishuse, som blev bygget i stor stil i 1920’erne og 1930’erne. Det er dog en byggestil, som i disse dage bliver bygget af flere og flere danske nybyggere. Den flotte stil er kommet på tegnebrættet igen hos nogle af de største byggefirmaer i Danmark.

Gamle huse gjort nye

Funkisstilen blev, som beskrevet herover, specielt bygget i de første årtier i 1900-tallet. Dengang lagte arkitekterne meget vægt på funktionalismen og arkitektturen, som man kunne få frem igennem den specielle byggemetode.

Byggefirmaerne har dog i den senere tid fundet ud af, at der er bestemt fordele ved at bygge disse flotte funkishuse.

Ved at få bygget et kubikformet hus, som man gør med funkisstilen, undgår man skråvægge i hele huset, og dette kan give en masse fordele, når huset engang skal indrettes.

Mange firmaer der bygger disse huse i dag, vælger at tilbyde niveauforskydning, som giver nybyggerne muligheden for at sætte deres helt eget præg på huset.

Fordelagtige priser ved typehuse

Hvis du skal have bygget funkishuse i dag, så er der klare fordele ved at få bygget dit kommende hus som et typehus. Dette giver dig en stor besparelse i forhold til at vælge et arkitekttegnet hus, som mange gør.

Typehusfirmaerne har visse procedure som de kan genbruge ved hvert byggeri, og dette betyder at de kan optimere processen og dermed gøre det til en mere fordelagtig pris.

Du kan få din funkishus, som du vil

Mange tror fejlagtigt at funkishuse er ét hus, men det er rettere en stil, som du kan vælge at få bygget dit hus i. Du kan vælge plan, forskellige facade samt selve indretningen i dit hus.

Funkis er en stil, som du kan vælge at få dit kommende drømmehus i, og det giver dig uendelige muligheder for indretning og tilpasning grundet en fleksible byggestil.