Den teknologiske udvikling og hvordan vi desværre tager det for givet.

Teknologi vi tager for givet

Der er ingen tvivl om, at der har været fart på teknologien over de senere år. Markedet har suppleret os med teknologiske muligheder i en hast, hvor det er svært at følge med. Det har gjort vores liv markant nemmere. Vi bruger disse dagligt, og vi lægger ofte ikke engang mærke til, at vi bruger dem. De er der bare, og vi tager dem for givet.

Ting du ikke lægger mærke til, har gjort dit liv nemmere

Jeg oplevede, for et par uger siden, at jeg skulle bestille mad, og kom pludselig i tanke om hvor svært det var engang. Dengang skulle man først google sig frem til et sted, hvorefter vi måtte finde deres telefonnummer frem og derefter bestille via en menu, der var i lige så dårlig kvalitet som computeren var langsom.

Ligeledes oplevede jeg, at jeg skulle undersøge mulighederne for at leje et sommerhus, jeg kunne besøge med familien. Jeg husker tydeligt, hvor lang og kedelig en proces det var før i tiden. Først skulle vi finde en udlejer, denne proces alene kunne tage dagevis. Men i dag søgte jeg blot efter privat sommerhus udlejning. Og 20 minutter efter havde familien og jeg booket en forlænget weekend i et smukt sommerhus i Danmark.

Så hvorfor ikke?

Dengang var det som om, at det hele var nyt og spændende. Vi værdsatte den teknologiske udvikling, men i flæng med at det er gået så hurtigt over de senere år, vil vi bare have mere, og vi lægger ikke mærke til hvor meget det hele er blevet nemmere for os.

Jeg beder jer blot om at prøve at nyde denne udvikling. Den er sket, og der kommer til at ske mere. Så nyd det, og få det bedste ud af det ’mindste’. Fordi, hvorfor ikke? Det er gratis at værdsætte og kan resultere i et bedre syn på verden og derfor en mere positiv tilgang til livet og hvad det indebærer.

Tak fordi I ville læse med. Jeg håber I kunne bruge noget af ovenstående.