Den stille hygiejne-revolution er gået digitalt

rengøringsartikler

 

Hygiejne og sundhedssektoren er ved at undergå en stille revolution. En revolution de færreste kender til og hører om.

 

Hygiejne er nøglen til menneskers trivsel og det anses som direkte skadeligt hvis et offentligt toilet ikke jævnligt bliver rengjort. Tiderne har ændret sig og revolutioner såsom urbanisering og digitalisering har ændret og ændrer stadig vores måde at leve på, og samfundets levestandard.

Vigtigheden af hygiejne skal ikke undervurderes, og i værste tilfælde kan det gælde liv eller død. Både i den offentlige og private sektor er det vigtigt at vedligeholde en vis standard, og hvis et system ikke er på plads, kan der desværre ske fejl i hyppigheden af rengøring.

 

Det er her databaseret rengøring kommer på banen.

 

Databaseret rengøring effektiviserer og automatisere rengøringsrutiner. Denne teknologi sikrer medarbejdere og ledere at hygiejnen er på plads og at de roligt kan bruge alle faciliteter. Datadrevet rengøringsteknologi giver data i realtid så der hele dagen kan følges med i hvor der er rent. Dette giver en tryghed i virksomheder.

Denne teknologi hjælper også rengøringsteamet med at opnå optimal effektivitet, og dette betyder ingen spildtid. Intet bliver overset og den data der bliver indsamlet over tid kan bruges til at forbedre planlægning i forhold til indkøb af for eksempel Tork papir, sæbe og andre hygiejneprodukter. Derudover ændrer datadrevet rengøring standarden for kundetilfredshed ved netop at undgå at have tomme dispensere og beskidte toiletter. Datadrevet rengøring giver dig netop dataen og indsigten i realtid, så rengøringspersonalet får en chance til at reagere på problemerne.  Dette afhjælper også med at få antallet af klager ned på et minimum.

Digitaliseringen har nået nye højder og har taget fat i hygiejne-branchen også. Disse innovative og nye måder at automatisere arbejdsprocesser kan være afgørende i forhold til fremtidens syn på brugen af de offentlige faciliteter. Standarden bliver til dels kun højere når det gælder hygiejne og her skal rengøringsvirksomhederne kunne følge med hvis de ikke skal udkonkurreres af virksomheder som rent faktisk har automatiseret deres arbejdstilgang.