4 gode tips du ikke vidste, du kunne bruge internettet til

4 gode tips du ikke vidste du kunne bruge internettet til

Mange af os benytter internettet til hverdag, og vi kan ikke forstille os en hverdag uden internettet. Om det er at tjekke sin netbank og sin daglige nyheder eller om det er til at finde en guide til hvordan man binder et slips eller fjerner skallen fra et granatæble. Pointen er, at mange af os ved ikke hvad vi skulle gøre uden adgang til internettet. Derfor har vi skrevet en artikel der giver dig 10 gode tips du ikke vidste du kunne bruge internettet til.

Youtube er din ven

Youtube er kommet for at blive og er bestemt forbrugerens ven. Du kan på Youtube finde en guide til næsten alt hvad du foretager dig. Binde en knude på en fiskeline, en hurtig måde at skrælle kartofler på, skifte dæk, er blot få af de mange tricks du finder på Youtube som platform. Pointen er, at der ALTID er et trick du ikke kender, find det og se om det er noget du kan bruge i din hverdag.

Inkognito eller privat fane

Overraskende mange kender ikke ovenstående mulighed. Det er nemlig muligt at åbne din internet browser i Inkognito – eller som privat fane, som det også hedder – og derved kan din opførsel på internettet ikke måles, analyseres og trackes.

Benyt dig af globale søgemaskiner

I Danmark bruger du som forhåndsindstillet den danske udgave af søgemaskinerne, disse vil derfor vise dig resultater som de tror er mest relevante for dig. Du kommer dog til at opleve situationer hvor det vil give dig stor værdi at benytte dig af de nationale resultater i søgemaskinerne, hvis du skal til Spanien på ferie, eller skal køre Route 66 gennem USA.

Disse finder du ved at søge efter global søgemaskine og derefter sætter den til det land, du skal besøge eller ønske at bruge søgemaskinen i.

Sammenlign priser og produkter

De fleste af os kender til pricerunner og lign. sider, der sammenligner priser på produkter, så forbrugeren finder det billigste produkt. Men de færreste af os kender, det vi kalder test-sites. Disse sites tester, anbefaler og prissammenligner produkter, så du som forbrugere altid får det bedste produkt ved shopping online. Disse sites kan blot findes ved at søge efter et produkt efterfulgt af test, fx: motionscykel test.

 

Jeg håber I kunne bruge disse tips til noget.